Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojások sárgáját a cukorral habosra verjük. A hozzávalókat összekeverjük, a végén a felvert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk (ettől lesz könnyű). Előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt formában (torta-forma vagy sima tepsi) megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mivel liszt nélküli, így a glutén érzékenyek is ehetik, beleillik a Paleolit étrendbe is.
Nagyon finom, könnyű!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
feherevi
2012.01.18 20:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojások sárgáját, cukorral habosra, hozzávalókat összekeverjük, felvert tojásfehérjét, glutén érzékenyek, szódabikarbóna, összekeverjük, tojásfehérjét, beleforgatjuk, Előmelegített, hozzávalókat, sütőpapírral, nyírfacukor, érzékenyek, kávéskanál, Egészséges, kávéskanál, lereszelni, megsütjük, beleillik, sárgáját, formában, óvatosan, reszelőn, Paleolit, cukorral, kibélelt, mákliszt, máktorta, étrendbe, áztatni, tojás, darált vagy mákliszt, kávéskanál szódabikarbóna, kávéskanál fahéj,
|
|
|
|
|